Maya Gold – Et eldorado av rikdom

Maya-sivilisasjonen har etterlatt mye av sin viktige og spennende tradisjon til den moderne verden. Bl.a. har spillprodusenter og spillutviklere både når det gjelder konsollspill, dataspill, casinospill og spilleautomater latt seg inspirere av den mytiske verdenen i den amerikanske jungelen skal vi tro AutomatGuiden.com. Spesielt finnes det flere spilleautomater som er påvirket av den eldgamle sivilisasjonen. Maya Gold er en av de siste spilleautomatene i rekken som bringer til live indianer-sivilisasjonen som preget store deler av Amerika i sin tid. I dette spillet kan du forvente deg flere eksotiske artefakter, en ugjennomtrengelig jungel og et eldorado av rikdom.

 

For å sørge for at veien til rikdom blir kortere bør du lese denne anmeldelsen og finne den strategien som passer deg best.

 

Jungel

Spillet bruker, med hell, klassiske elementer fra Maya-sivilisasjonen vi alle kan relatere til. Bakgrunnen til spillet er utformet som en tykk og ugjennomtrengelig jungel, med store steiner som faller til side og avslører fantastiske pyramider. Grafikken er detaljert og nydelig, og gjør ikke skam på den fantastiske verden vi trer inn i.

 

Sammen med grafikken legger vi også merke til varierte lydeffekter og kule animasjoner som hjelper deg å måle progresjonen din i spillet. Dette gjør det lettere for deg å fordype deg og glemme tiden mens du spiller.

Noen gode tips

Ikke la deg skremme av jungelen, om du følger et par regler er det nemlig enkelt mulig å navigere seg rundt, samtidig som du plukker med deg skatter på veien. Spillet er basert på fem hjul, hvorav hver snurr ender opp med tre symboler på hvert hjul. De 25 betalingslinjene er valgfrie, som innebærer at du kan velge så mange eller så få av disse som du ønsker. Dette kan du styre ved å bruke innstillingene som ligger rett under hjulene, her kan du justere mynt-størrelsen og størrelsen på innsatsen din per runde. Gevinstene dine vil med en gang ble lagt til i kredittbalansen din.

 

Det er bare å trykke på Spin-knappen når du er klar, eller du kan prøve Max Bet-knappen, og satse alle pengene dine ved et tastetrykk. Du kan også sette hjulene dine på autopilot og snurre disse så lenge du ønsker, samtidig som innstillingene dine ikke vil endre seg.

 

Det finnes ni symboler totalt, de første er mindre verdt enn de siste på menyen. De første symbolene er en hodeskalle, en pyramide, en papegøye, kniver og en kriger. Disse ikonene vil dukke opp nokså ofte på skjermen din mens du spiller, slik at du oppnår et par vinnende kombinasjoner helt fra starten av. De siste fire symbolene er prinsessen, slangeguden, gullmynten og en gullstatue. Disse ikonene kan medføre store premier, så hold et godt øye etter disse.

Spennende bonuser

Moroa slutter ikke der, dette spillet har fortsatt et par kort opp i ermet. Wild-symbolet er utformet som en jaguar, og kan erstatte alle andre basissymboler for å hjelpe deg å oppnå vinnende kombinasjoner hvor som helst på hjulene, på et øyeblikk. Det er også en gullmedalje som bringer med seg gratisspins, og det er ikke en liten mengde gratisspins vi snakker om her: om du får fem slike ikoner på en aktiv betalingslinje, vil du få hele 100 gratisspins. I tillegg finnes det en stein-maske som representerer et slags minispill; denne masken vil gi deg poeng, og når du når 1000 poeng over flere runder vil det starte et bonusspill. Dette er muligheten til å vinne noen ganske heftige pengepremier, og er en god måte å belønne tålmodigheten på etter å ha spart opp så mange poeng.

 

Til sist har man spilleautomat-symbolet som starter nok et minispill, i bokstavelig forstand. Da vil det nemlig dukke opp en mini-spilleautomat på skjermen, som er dekket av klassiske fruktsymboler, her kan du vinne flere heftige pengepremier.

Privacy Policy