Kunst av gylne metaller

1690191_617459824973704_253248688_nKunst er noe som har blitt produsert i mange tusen år, og mye av det har blitt godt ivaretatt og kan sees den dag i dag. Det som har gjort at mye av kunsten har kunnet blitt bevart på den måte er stoffene og metallene som ble brukt til å skape kunsten. I mange ulike kulturer så ble det skapt mye kunst med bruk av ulike metaller. Avhengig av hvilke typer metaller som ble brukt så har kunsten kunnet blitt sett over mange år.

Kunst i gresk kultur

Hvis man ser på noe av kunsten som ble skapt i den greske kulturen, blant annet i antikken, så var det flere ulike metaller som ble brukt. Denne kunsten kan gå tilbake så mye som for 5000 år siden og noe av kunsten er enda bevart. Mange skulpturer ble skapt på denne tiden og det ble brukt mye stein og mye bronse. I tillegg så kunne andre metaller brukes til å pynte opp skulpturen. De statuene som var laget av for eksempel bronse hadde høyere status og verdi enn de som var laget i stein. Ulempen ved bruken av metall i forhold til stein var det at metallet var ofte kostbart og måtte gjenbrukes, så det ble ofte slik at statuene ikke ble bevart. Noen av statuene som ble laget for å pynte opp templer var laget på en veldig spesiell måte og de var ofte dekket av edelmetaller gull og av elfenben. Dette var den høyeste formen av statuer som ble skapt på den tiden, men dessverre så er det et fåtall av dem som har blitt bevart.

Varierte teknikker

Det er mange ulike måter hvor metaller blir brukt for å skape kunst i dag. Det finnes ulike teknikker å bruke, varierende fra hva slags metall man skal bruke. Det er flere ulike ting som man kan lese opp på nettet og hvis man ønsker så kan man også gå kurs for å lære med om bruken av metaller.
Gull er noe som har blitt brukt mye for å pynte og utsmykke ulik kunst. Gull brukes ofte som en farge i kunst, på for eksempel malerier. Man kan finne malerier over hele verden som er malt med ulike type maling, men som da har blitt utsmykket med for eksempel bladgull. Gull er med på å gi en annen effekt på maleriet. Gull er noe som brukes i kunst den dag i dag, men det finnes nå flere ulike materialer man kan bruke som faktisk ikke er ekte gull, men som gir det samme synsinntrykket. Man kan også finne gull som er brukt på ulike tekstiler innen kunstens verden. Det kan ofte også være erstattet med et annet stoff som ligner mye på gull. Når det kommer til kunst som i små skulpturer og pyntegjenstander så er det ofte blitt brukt et annet stoff for å skape gjenstanden. Når gjenstanden er ferdig så kan den ha blitt dekt i gull, for å gi et annet synsinntrykk. Dette ble ofte gjort for å spare penger på utformingen av kunsten.

Privacy Policy